Bedankt C.A. Seydel Söhne

Als stichting kunnen we absoluut niet zonder sponsors. We helpen wekelijks meerdere veteranen en wij zijn erop gebrand om zo min mogelijk aan ‘niet echt nodig’ uit te geven. Dat levert soms wel eens wat kleine uitdagingen op. Want soms wil je ook gewoon mensen iets geven omdat het wel je boodschap duidelijk maakt.

Op dit moment zijn wij bezig om samen met een bijzonder team en 7 veteranen iets te doen waar over een paar maanden pas het resultaat zichtbaar van is voor de rest van de wereld. Een hele bijzondere reis.

Ik wilde ze iets meegeven als een token voor deze reis, iets wat ze elke keer zullen pakken en waarbij ze terug zullen denken aan deze reis. Al een paar jaar probeer ik zelf harmonica te spelen, het geeft me rust en ik wordt er vrolijk van. (want snel resultaat ook al vergeet ik het ook snel weer)

Na wat heen en weer mailen kreeg ik van Seydel een doosje met harmonica’s, om precies te zijn de Big Six Color, en heb ik plechtig beloofd in 2019 weer workshops te plannen om mensen te laten spelen op dit geweldige instrument.

Dus nogmaals bedankt Seydel, en mochten jullie nou ook eens willen kijken wat ze hebben: klik hier

%d bloggers liken dit: