Help ons helpen

Wat wij doen kan niet zonder hulp.. en daar hebben wij jullie bij nodig.

Wij helpen al meer dan 5 jaar Veteranen en hun thuisfront op allerlei manieren, naast onze bijdrage aan Beau en de Veteranen doen wij nog veel meer.

Altijd in de luwte vanuit ons hart. Graag zouden we meer willen doen, meer veteranen op zo’n reis willen sturen, meer kinderen van veteranen een leuke dag bezorgen, partners van veteranen eens ontzorgen en daar kunnen jullie ons mee helpen, dat kan op meerdere manieren:

Doneer via Ideal (via mollie):

Doneer € -

 

Doneer via PayPal: Klik hier


Doneer via Doneeractie.nl:

Geld inzamelen | Doneeractie.nl

 

 

Wat doen wij met jullie gift?

Noodhulp voor veteranen en thuisfront.

Dat kan zijn van een tas boodschappen tot een eenmalige gift. Hiermee openen wij vaak de weg naar zorg zodat ze via het reguliere systeem verder worden geholpen.

Het organiseren evenementen zodat veteranen en thuisfront samen kunnen komen op een ontspannen manier en zo verhalen en ervaringen worden gedeeld.

En mochten we genoeg ophalen kunnen wij misschien nog een groep veteranen zo’n mooie reis laten maken.

Krijgen wij verder nog giften?

Dat weten we niet, wij hebben aanvragen ingediend en het is afwachten of ze die de moeite waard vinden. Daarnaast zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar structurele giften.

Ik heb een bedrijf en wil wel sponsoren wat krijg ik ervoor terug?

Natuurlijk een uitgebreide vermelding op onze site, voor grotere giften komen we natuurlijk graag overleggen wat wij samen kunnen doen om het maximale eruit te halen voor beide partijen. Sponsoring door bedrijven kan ook bestaan uit materiële sponsoring.

 

%d bloggers liken dit: