Regeling veteranentenue, hoe werkt het

We krijgen veel vragen over hoe een en ander nog gaat voor het veteranentenue en gezien de hoeveelheid aanmeldingen en enthousiaste reacties lijkt het ons goed dit eens uit te schrijven.

Voor de Kmar, KLu en KL veteranen is een regeling van kracht waarbij je een gedeelte van de aanschaf prijs terugkrijgt en een aanvullend kledingpakket van KPU ontvangt.

Daarvoor moet je je eerst aanmelden op de voor jou bestemde krijgsmacht-pagina bij Veteranentenue.nl

Als je dat formulier invult wordt het vervolgens handmatig gecontroleerd bij het Veteraneninstituut of je recht hebt op dit pak (m.a.w. of jij veteraan bent) LET OP: Doorgaans duurt het een dag voordat de controle klaar is en je een mail terug ontvangt. Check ook je spam of reclame folder.

Als daar een ‘ja’ uitkomt krijg je een mail waarmee je een afspraak kunt maken. Die afspraak kan bij de kleermaker in de winkel of op een andere locatie waar meetmomenten worden gepland.

Natuurlijk ga je naar de afspraak,

daar wordt je gemeten, reken je af en vullen we met jou het declaratieformulier in.

Je hoeft alleen nog maar de bonnetjes en declaratieformulier op te sturen.

In de regel heb je binnen 3 weken de tegemoetkoming op je bankrekening staan.

We proberen door het hele land meetmomenten te doen, het kan echter even duren voor we een tweede ronde doen. Wacht daarom niet te lang met inplannen. Het is een groot succes en daarmee ook een flinke logistieke operatie.

%d bloggers liken dit: